SimSuFoodS produkter till privatpersoner

SimSuFoodS produkter är utrymmeseffektiva, har lång hållbarhet och kan dessutom användas för att tillaga många olika typer av maträtter. Tidigare har vi enbart riktat oss mot storkök och restaurang men nu har vi även lanserat produkter för privatpersoner.

Alla våra produkter är ”Från Sverige”, fria från tillsatser, har ett lågt klimatavtryck och resulterar i maträtter med en hög proteinhalt.

Vet du inte hur man använder dom? Kolla in våra instruktionsvideos här.

Klassiker

Våra mest sålda produkter är våra klassiker; proteinlådan och falafelmixlådan. Det är fantastiska produkter som är enkla att både förvara och tillaga. 
Proteinlådan innehåller två påsar SimSu protein, en produkt som är baserat på olika vegetabiliska protein för att enkelt laga rätter så som kebab, biffar, färs mm.
Falafelmixlådan innehåller två påsar av vår egna Simsu falafelmix så att du enkelt kan göra
 din egna falafel på svensk gul ärta med riktigt god crunch och smak av citron, spiskummin och persilja.

Kombinationer

Vi har två lådor som kombinerar våra olika produkter. Dessa är krislådan och fjällvandrarlådan. Precis som namnen tyder riktar den ena sig mot den som vill fylla på lagret inför en eventuell kris  medan den andra för dom som är ute på tur (eller havs eller något helt annat). Båda lådorna går självklart att köpa för att laga i hemmet också.
Krislådan innehåller två påsar OatPrep, en påse Falafelmix och en påse Havreschnitzelmix medan fjällvandrarlådan innehåller en påse OatPrep och en påse Falafelmix.